Саопштења

Србија сутра побеђује

Избори који су пред нама, а одржавају се 2. јуна, прилика су да се свима онима који мисле да је Србија на продају и да могу за ситне паре да је распарчају и обезвреде, покаже да је наша држава у сигурним рукама и да Србија сутра побеђује.

Подршка Вучићу у борби за истину

Општински одбор Српске напредне странке Владимирци, пружа снажну подршку председнику државе Александру Вучићу, који се у Њујорку, храбро и одлучно бори за истину и правду.

Пуна подршка Александру Вучићу

Као одбор с поносом истичемо да Вучићева лавовска борба, коју је и до сада водио, уз мир и стабилност на којима је инсистирао, опредељење су и пут с којег се неће скренути.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Ми, као одбор стојимо уз председника и пружамо му максималну подршку да настави борбу коју води за јачање наших националних интереса, а ситне душе које у себи носе крупне амбиције, нека се не надају да ће га покорити, ни на који начин.

ЧЕСТИТКЕ НОВОЈ ВЛАДИ СРБИЈЕ

ОО СНС Владимирци подржава политику мира и војне неутралности, која је успостављена и као таква од суштинског значаја за наш национални интерес, те у том смислу и самој влади желимо пуно успеха у раду.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Ми као народ ове земље, стојимо чврсто уз нашег председника, јер једино он може, зна и уме да нас води сигурним путевима, уз очување мира и стабилности, које је у овим тешким временима успео да сачува.

Pages